OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

OKé Camper Verhuur Nederland

OKé Camper Verhuur is een jong, ambitieus bedrijf opgericht door Jaap Oosterling en Guus Kisner. Onze passie voor campers komt voort uit onze eigen vakantie ervaringen. Iedere keer weer was de vakantie een succes. Deze ervaringen zetten we nu in voor onze klanten met de ambitie om toonaangevend te worden in het verhuren van campers in Nederland.

Camper huren

Op zoek naar een camper voor jouw vakantie? Bij OKé Camper Verhuur huur je jouw ideale camper! Onze campers zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt. Onze jonge campers voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Ze zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Betaalbare kwaliteitscampers huren

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Heb je na het lezen van deze mooie voordelen nog meer zin in vakantie gekregen? Wil je voordat je gaat reserveren eerst even overleggen met ons over jouw vakantie, welke camper het beste bij je past en welke opties je kunt nemen? Bel dan met Guus op 0641 668115 of stuur een email naar info@okecamperverhuur.nl.

arrow

Meer informatie?

camper-verhuur--nederland
Scroll naar boven