showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Zeeland

Camperverhuur Zeeland

Een camper huren in Zeeland? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! Ook voor last minute camper verhuur. We hebben de nieuwste van de nieuwste luxe campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Zeeland? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Zeeland? OKé Camper Verhuur!

Een camper huren in Zeeland? Kom dan eens langs bij OKé Camper Verhuur! Veel mensen uit Zeeland weten de weg naar ons bedrijf inmiddels te vinden. Waarom? Vanwege ons ruime aanbod aan gloednieuwe campers, voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. En uiteraard vanwege onze service en klantvriendelijkheid. Gaat u dus op vakantie en wilt u een camper huren? Lees dan snel verder op deze website en neem contact op zodat u uw reservering voor volgende vakantieperiode in orde kunt maken. Wij kijken graag voor u de beschikbaarheid van onze campers na en geven u een demonstratie van de mogelijkheden!

Bezoek onze showroom met luxe campers in Zeeland

Bij OKé Camper Verhuur zetten wij ons iedere dag weer in om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat doen we met de verhuur van gloednieuwe, kwalitatief hoogwaardige campers. Uit liefde voor de campervakantie en onze missie meer mensen dit vakantiegevoel te geven, zijn wij begonnen met ons bedrijf. Steeds meer mensen weten de campervakantie te waarderen. Heeft u interesse om een van onze campers te huren? Kom dan vanuit Zeeland eens naar onze showroom. Daar staan wij voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen, het geven van demonstraties en uiteraard het boeken van uw reservering. Tevens kunnen wij u adviseren over mooie vakantieroutes in het binnenland of buitenland.

Als u uw kampeerwagen aanschaft via onze verhuur, dan weet u zeker dat u beschikt over een nieuw model tijdens uw vakantie. Voorzien van alle gemakken. En de nieuwste technieken. Interesse in onze verhuur? Maak dan snel een afspraak via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl.

De garanties van OKé Camper Verhuur

Het voordeel van een vakantie met kampeerwagen is dat u niet gebonden bent aan één plek en zeer mobiel bent. Bevalt de ene plek niet, dan rijdt u gewoon door naar de volgende. Bent u ook toe aan vakantie? Kies dan voor het huren van een kampeerwagen bij OKé Camper Verhuur. Wij verzekeren u van:

 • Een vrije manier van vakantie vieren
 • In een van onze gloednieuwe campers
 • Gemak
 • Functionaliteit
 • Zekerheid onderweg

Wilt u net zoals wij gaan genieten van een heerlijke ontspannen vakantie vol vrijheid? Reserveer dan snel een van onze gloednieuwe campers en ga op weg! Wij vertellen u graag meer over de beschikbaarheid.

Camper huren? Reserveer nu!

Maak nu uw reservering voor volgende vakantieperiode en bel ons op telefoonnummer: 0641 668115. Mailen mag natuurlijk ook: info@okecamperverhuur.nl. Een camper huren in Zeeland? Kom naar OKé Camper Verhuur!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur Zeeland

  Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Zeeland bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.