OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Gelderland

Camperverhuur Gelderland

Een luxe camper huren in Gelderland? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de kampeerauto's zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Gelderland? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Gelderland? Bel: 0641 668115

Camper huren Gelderland? OKé Camper Verhuur!

Wil je een camper huren in Gelderland? Dan nodigen wij je van harte uit om een bezoekje te komen brengen aan de showroom van OKé Camper Verhuur. Wij zijn het betrouwbare adres voor mensen uit Gelderland die hun vakantie willen vieren vol vrijheid. Maar wel voorzien van alle gemakken en comfort. In onze showroom kun je onze gloednieuwe camper modellen bekijken, demonstreren wij hoe deze werken en bespreken met jou de mogelijkheden voor het huren van jouw kampeerwagen voor jouw vakantie. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan verder op deze pagina en neem contact op voor het maken van een afspraak.

Met jouw kampeerwagen op vakantie

Misschien gaat je jouw vakantie in het buitenland vieren. Of wellicht wil je Nederland verkennen en er met een kampeerwagen op uit trekken. Voor een ieder uit Gelderland die zijn of haar vakantie vol vrijheid wil kunnen vieren, is een camper huren de ideale oplossing. He hebt alles bij de hand, kunt gaan en staan waar je wilt. Ben je uitgekeken op de ene plek? Dan rij je gewoon door naar de volgende. Ideaal toch? Steeds meer mensen weten de campervakantie te waarderen. Daarom biedt OKé Camper Verhuur kwalitatief hoogwaardige campers om te huren. Gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Wil je een camper huren in Gelderland? Kom dan een bezoekje brengen aan Oke!

100% veilige campers

Wanneer je ervoor kiest een camper te huren, kies je natuurlijk voor zekerheid en veiligheid. Zekerheid dat je een kampeerwagen hebt die aan alle eisen voldoet en jou onderweg niet in de steek laat. Veiligheid, zodat je weet dat de kampeerwagen technisch volledig in orde is. Wij leveren de kampeerwagen brandschoon, volledig ingericht en met complete inventaris. Jouw vakantie is onze zorg! Wij zorgen voor:

  • Gloednieuwe kampeerwagens
  • Technische controle
  • Scherpe tarieven
  • Tips en advies voor jouw vakantie
  • Opties om de kampeerwagen uit te breiden met b.v. tuinstoelen.

Hebt je interesse in één van onze kampeerwagens? Wij maken graag de reservering voor jouw vakantie in orde. Liever live een demonstratie zien? Neem dan contact op zodat wij een afspraak kunnen maken in onze showroom.

Camper huren in Gelderland? Kom langs bij OKé Camper!

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0641 668115 of te mailen naar e-mailadres info@okecamperverhuur.nl. Wanneer je een camper wilt huren in Gelderland, kom dan eens langs bij OKé Camper Verhuur!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Gelderland? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur Gelderland

Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Gelderland bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven