showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Overijssel

Camperverhuur Overijssel

Een camper huren in Overijssel? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de nieuwste van de nieuwste campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Overijssel? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Overijssel? OKé Camper Verhuur

Een last minute camper huren in Overijssel? Neem dan eens een kijkje bij OKé Camper Verhuur en boek uw reservering voor aankomende vakantieperiode. Met een kampeerwagen van OKé Camper Verhuur bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie in een gloednieuwe wagen. Wilt u op vakantie ook het gevoel van vrijheid kunnen ervaren en niet gebonden zijn aan één plek? Neem dan contact op om een kampeerwagen te huren en lees verder op deze pagina voor informatie voor u in Overijssel!

100% luxe veilige campers

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u deze op een onbezorgde, ontspannen manier kunnen vieren. Zeker als u er met een kampeerwagen op uit trekt, wilt u zeker weten dat deze aan alle eisen voldoet. Omdat u onderweg natuurlijk niet plotseling stil wilt komen te staan. Dat zou een hoop vakantiepret kunnen bederven! Kies in dat geval in Overijssel voor een kampeerwagen van OKé Camper Verhuur. Hier kunt u gloednieuwe campers huren, van de beste merken. U kiest toch ook voor zekerheid onderweg? Dan zit u met een kampeerbus van ons goed!

Gloednieuwe camper huren, reserveer nu!

Bij OKé Camper Verhuur zetten wij ons dagelijks in voor mensen die een vakantie willen waarbij het aan niets ontbreekt. Daarom vindt u bij ons gloednieuwe campers van hoogwaardige kwaliteit. Volledig ingericht, van alle gemakken voorzien. Heeft u op onze website een kampeerwagen gezien die u zou willen huren? Neem dan contact met ons op zodat wij desgewenst een demonstratie kunnen geven van de wagen en uw reservering voor uw vakantie vast kunnen leggen.

Voordelen van OKé Camper Verhuur

Wilt u weten of een vakantie met een kampeerwagen iets voor u is? Kijk dan hieronder eens naar de voordelen:

 • U heeft alle vrijheid
 • U heeft al het gemak en voorzieningen bij de hand
 • Bij OKé Camper Verhuur kunt u tevens fietsen huren
 • Onze mobilhomes zijn modern en functioneel ingericht
 • Wij hanteren altijd zeer voordelige tarieven

Op zoek naar camperverhuur in Overijssel? OKé Camper Verhuur!

Heeft u interesse om een camper te huren bij OKé Camper Verhuur? U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0641 668115 of te mailen naar e-mailadres info@okecamperverhuur.nl. Wij hopen u van gedegen advies te mogen voorzien wanneer u een camper wilt huren in Overijssel en wilt genieten van een onbezorgde vakantie!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur

  Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Overijssel bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.