OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Brabant

Camperverhuur Brabant

Een camper huren in Brabant? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de mooiste luxe campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ook voor last minute camper verhuur kun je bij ons terecht. Een mobilhome huren in Brabant? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Brabant? Bel: 0641 668115

Camper huren in Brabant? OKé Camper Verhuur!

Wil je een camper huren vanuit Brabant? En neem je alleen genoegen met de beste kwaliteit? Doe jezelf dan een groot plezier en kies ervoor om bij OKé Camper Verhuur een kampeerwagen te huren! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige luxe campers verhuurt. Wil je vanuit Brabant korte of langere tijd op reis? Met z’n tweeën of met het hele gezin? In eigen land of de grens over? Wat je vakantieplannen ook zijn, als je besluit bij ons een kampeerauto te huren, zul je een heerlijke comfortabele vakantie in volledige vrijheid ervaren! Lees snel verder voor meer informatie over onze producten!

Camper nodig in Brabant? Onze wagens voldoen aan al jouw eisen

Als geen ander begrijpen wij dat je hoge eisen stelt aan de camper die je wilt huren. Niet in de laatste plaats wat betreft veiligheid. Om die reden bieden wij alleen campers aan van gerenommeerde merken, die ook nog eens uitstekend onderhouden worden. Maar onze campers zijn veel meer dan alleen veilig. Ze zijn bijvoorbeeld ook bijzonder compact. In ons assortiment kom je geen ouderwetse, lastig te besturen voertuigen tegen. Tegelijkertijd hebt je dankzij een zeer slimme inrichting nooit last van een gebrek aan ruimte. Wist je trouwens dat onze campers geleverd worden met een volledige inventaris? En dat wij ook nog eens zeer concurrerende tarieven hanteren? Het huren van een camper in Brabant wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Als je jouw kampeerwagen huurt bij OKé Camper Verhuur, dan weet je zeker dat je beschikt over een nieuw model tijdens jouw vakantie. Voorzien van alle gemakken. En de nieuwste technieken. Interesse in onze verhuur? Maak dan snel een afspraak via 0641 668115.

Voordelen van OKé Camper Verhuur

Laten we eens voor je samenvatten waarom je bij ons verhuurbedrijf helemaal goed zit als je een kampeerbus wilt huren vanuit Brabant. Bij ons kunt je rekenen op:

  • Uitsluitend nieuwe modellen, voorzien van moderne technologieën
  • Een volledige inventaris die bij de prijs is inbegrepen
  • Advies op maat
  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuzemogelijkheden

Een camper huren in Brabant?

Als je een kampeerwagen wilt huren vanuit Brabant vindt je niet snel een betere optie dan ons verhuurbedrijf. Wil je meer informatie ontvangen? Of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Je kunt ons het beste bereiken via telefoonnummer 0641 668115. Liever mailen? Stuur jouw bericht naar info@okecamperverhuur.nl. Een camper huren vanuit Brabant doe je bij ons!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Brabant? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Huur je camper in Brabant bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven