showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Brabant

Camperverhuur Brabant

Een camper huren in Brabant? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de nieuwste van de nieuwste luxe campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ook voor last minute camper verhuur kunt u bij ons terecht. Een mobilhome huren in Brabant? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Brabant? OKé Camper Verhuur!

Wilt u een camper huren vanuit Brabant? En neemt u alleen genoegen met de beste kwaliteit? Doe uzelf dan een groot plezier en kies ervoor om bij OKé Camper Verhuur een kampeerwagen te huren! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige luxe campers verhuurt. Wilt u vanuit Brabant korte of langere tijd op reis? Met z’n tweeën of met het hele gezin? In eigen land of de grens over? Wat uw vakantieplannen ook zijn, als u besluit bij ons een kampeerauto te huren, zult u een heerlijke comfortabele vakantie in volledige vrijheid ervaren! Lees snel verder voor meer informatie over onze producten!

Camper nodig in Brabant? Onze wagens voldoen aan al uw eisen

Als geen ander begrijpen wij dat u hoge eisen stelt aan de camper die u wilt huren. Niet in de laatste plaats wat betreft veiligheid. Om die reden bieden wij alleen campers aan van gerenommeerde merken, die ook nog eens uitstekend onderhouden worden. Maar onze campers zijn veel meer dan alleen veilig. Ze zijn bijvoorbeeld ook bijzonder compact. In ons assortiment komt u geen ouderwetse, lastig te besturen voertuigen tegen. Tegelijkertijd heeft u dankzij een zeer slimme inrichting nooit last van een gebrek aan ruimte. Wist u trouwens dat onze campers geleverd worden met een volledige inventaris? En dat wij ook nog eens zeer concurrerende tarieven hanteren? Het huren van een camper in Brabant wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Als u uw kampeerwagen huurt bij OKé Camper Verhuur, dan weet u zeker dat u beschikt over een nieuw model tijdens uw vakantie. Voorzien van alle gemakken. En de nieuwste technieken. Interesse in onze verhuur? Maak dan snel een afspraak via 0641 668115.

Voordelen van OKé Camper Verhuur

Laten we eens voor u samenvatten waarom u bij ons verhuurbedrijf helemaal goed zit als u een kampeerbus wilt huren vanuit Brabant. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Uitsluitend nieuwe modellen, voorzien van moderne technologieën
 • Een volledige inventaris die bij de prijs is inbegrepen
 • Advies op maat
 • Scherpe tarieven
 • Ruime keuzemogelijkheden

Een camper huren in Brabant?

Als u een kampeerwagen wilt huren vanuit Brabant vindt u niet snel een betere optie dan ons verhuurbedrijf. Wilt u meer informatie ontvangen? Of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt ons het beste bereiken via telefoonnummer 0641 668115. Liever mailen? Stuur uw bericht naar info@okecamperverhuur.nl. Een camper huren vanuit Brabant doet u bij ons!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur

  Huur uw camper in Brabant bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.