OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Zuid Holland

Camperverhuur Zuid-Holland

Een camper huren in Zuid-Holland? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Zuid-Holland? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Zuid Holland? Bel: 0641 668115

Camper huren in Zuid Holland? OKé Camper Verhuur!

Bij OKé Camper Verhuur kun je de allernieuwste luxe camper huren, gewoon in Zuid Holland. Wij gaan namelijk voor de beste kwaliteit. Je wilt toch ook een buscamper huren waar je compleet zorgeloos mee op reis kunt? De tijd is voorbij dat we met oude campers de weg op gingen. Bij ons zul je geen kampeerwagens vinden die van ellende uit elkaar vallen. Met gevaarlijke hoekjes en scheve kastjes. Bij ons vind je geen oude modellen. Geen lelijke inrichtingen. Geen achterstallige technieken. Nee, onze mobilhomes zijn comfortabel, compleet doch praktisch compact. Wil je zo’n topproduct huren? Of last minute een luxe camper huren? Breng dan snel een bezoekje aan ons in Zuid Holland.

Wat is jouw volgende stop na het camper huren in Zuid Holland?

Wij verhuren sinds begin 2017 de mooiste kampeerbussen vanuit Zuid Holland. Zelf zijn wij groot liefhebber van reizen met de kampeerauto. Als we op vakantie wilden, kwamen we er echter achter dat het erg lastig is een juiste motorhome te vinden. Natuurlijk, kopen is een optie. Maar dat is vaak ontzettend prijzig. En dan hebben we het nog niet eens over stalling-, onderhoud- en verzekeringskosten gehad. De meeste mobiele vakantieverblijven die we konden huren waren vaak in discutabele staat. Oud, aftands en kenmerkend aan achterstallig onderhoud. Omdat wij iedereen het plezier willen bieden van een compleet verzorgde en onbezorgde vakantie, zijn wij onze camperverhuur gestart.

Wanneer kom je een camper huren?

Zoals gezegd, bij ons geen producten waarin in je jouw hart vasthoudt zodra je het gas intrapt. Onze campers zijn ten eerste zeer compleet. Inclusief aantrekkelijke inrichting en volledige inventaris. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel. De indeling is ruim opgesteld en eenvoudig nog groter te maken. Tegelijkertijd zijn onze kampeerauto’s zeer compact. Ze zijn lekker te besturen, liggen stabiel op de weg en zijn zeer wendbaar. U kunt er dus overal mee gaan en staan waar u wilt. Ook al zo’n zin in vakantie?

De vele voordelen van OKé Camper Verhuur

Wij wijzen je graag nogmaals op de vele voordelen van onze camperverhuur. Neem geen genoegen met minder. Kies voor topkwaliteit. Onze motorhomes zijn:

  • compleet ingericht,
  • nieuwste modellen,
  • technisch vooroplopend,
  • volledig van inventaris voorzien,
  • aan te vullen met extra opties als tuinstoelen!

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

Start jouw heerlijke vakantie bij ons. Maak een afspraak via telefoonnummer 0641 668115. Of via e-mailadres info@okecamperverhuur.nl. Jouw reis begint door een ideale camper te huren in Zuid Holland!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Zuid Holland? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Veel vakantiegangers gingen je al voor dus huur ook een camper in Zuid Holland bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over prachtige campers. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven