showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Utrecht

Camperverhuur Utrecht

Een camper huren in Utrecht? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de nieuwste van de nieuwste campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Utrecht? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Utrecht? OKé Camper Verhuur!

U wilt een camper huren in Utrecht? Zoekt u een luxe camper of wilt u last minute een motorhome huren? In tegenstelling tot bij het kopen van een kampeerwagen, betaalt u met huren alleen voor de periode waarin u uw mobiele vakantieadres daadwerkelijk gebruikt. En ook om onderhoudswerkzaamheden en stallingskosten hoeft u zich met een huurconstructie geen zorgen te maken. De vraag is vervolgens natuurlijk wel waar u dan eigenlijk het beste een kampeerwagen kunt huren in Utrecht. Het antwoord op die vraag is zonder twijfel OKé Camper Verhuur! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat voor u altijd een kampeerauto in de aanbieding heeft die perfect aansluit op uw wensenpakket. Of u nu met z’n tweeën naar Zuid-Limburg gaat, of naar Zuid-Frankrijk met het hele gezin!

Luxe campers huren in Utrecht

Uit eigen ervaring weten wij hoe enorm plezierig een uitstapje met een kampeerwagen kan zijn. Maar tegelijkertijd ook dat het vinden van een écht servicegericht, betrouwbaar en kwalitatief uitstekend verhuurbedrijf van kampeerwagens in Utrecht, maar ook elders in het land, nog best een hele opgave kan vormen. Om deze reden zijn wij recentelijk begonnen met ons eigen verhuurbedrijf. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Als u besluit om bij ons een camper te huren, kunt u onder meer rekenen op kundig advies, een zeer servicegerichte benadering en bijzonder betaalbare tarieven!

Als u uw kampeerwagen huurt bij OKé Camper Verhuur, dan weet u zeker dat u beschikt over een nieuw model tijdens uw vakantie. Voorzien van alle gemakken. En de nieuwste technieken. Interesse in onze mobilhome verhuur? Maak dan snel een afspraak via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl.

Maak kennis met de kwaliteit van uw tijdelijke camper in Utrecht

U denkt nu wellicht: dat klinkt alleraardigst, maar hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de camper die wij huren bij jullie bedrijf? Wij kunnen u verzekeren, ook dat zit wel snor! Wij leveren uitsluitend nieuwe kampeerbussen van de meest betrouwbare merken. In de praktijk betekent dit onder meer dat onze wagens:

 • Bijzonder efficiënt zijn ingericht en daardoor ruim en compact tegelijk zijn
 • Worden geleverd met een uitgebreide inventaris
 • Beschikken over moderne snufjes, waaronder een handig hefbed
 • Door ons worden voorzien van uitstekend onderhoud
 • Uitbreidbaar zijn met allerlei mogelijke opties (fietsen bijvoorbeeld)

Een camper huren vanuit Utrecht? Kies voor OKé Camper Verhuur!

De boodschap zal ongetwijfeld helder zijn: het huren van een uitstekende luxe camper in Utrecht doet u bij ons! Kunnen wij u verblijden met meer informatie over onze producten en tarieven? Wij horen het graag van u! U bereikt ons via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl. Een camper zorgeloos huren in Utrecht, daarvoor moet u bij ons verhuurbedrijf zijn!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur

  Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Utrecht bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.