OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Utrecht

Camperverhuur Utrecht

Een camper huren in Utrecht? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Utrecht? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Utrecht? Bel: 0641 668115

Camper huren in Utrecht? OKé Camper Verhuur!

Je wil een camper huren in Utrecht? Zoek je een luxe camper of wil je last minute een motorhome huren? In tegenstelling tot bij het kopen van een kampeerwagen, betaal je met huren alleen voor de periode waarin je jouw mobiele vakantieadres daadwerkelijk gebruikt. En ook om onderhouds-werkzaamheden en stallingskosten hoef je geen zorgen te hebben als je huurt. De vraag is vervolgens wel waar je dan het beste een kampeerwagen kunt huren in Utrecht. Het antwoord op die vraag is zonder twijfel; OKé Camper Verhuur! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat voor jou altijd een kampeerauto heeft die perfect aansluit op jouw wensenpakket. Of je nu met z’n tweeën naar Zuid-Limburg gaat, of het gezin naar Zuid-Frankrijk!

Luxe campers huren in Utrecht

Uit eigen ervaring weten wij hoe enorm plezierig een uitstapje met een kampeerwagen kan zijn. Maar tegelijkertijd weten we ook dat het vinden van een écht servicegericht, betrouwbaar en kwalitatief uitstekend verhuurbedrijf van kampeerwagens in Utrecht, maar ook elders in het land, nog best een hele opgave kan vormen. Om deze reden zijn wij recentelijk begonnen met ons eigen verhuurbedrijf. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Als je besluit om bij ons een camper te huren, kun je onder meer rekenen op kundig advies, een zeer servicegerichte benadering en bijzonder betaalbare tarieven!

Als je jouw kampeerwagen huurt bij OKé Camper Verhuur, dan weet je zeker dat je beschikt over een nieuw of jong model camper tijdens jouw vakantie. Voorzien van alle gemakken. En de nieuwste technieken. Interesse in onze mobilhome verhuur? Maak dan snel een afspraak via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl.

Maak kennis met de kwaliteit van jouw tijdelijke camper in Utrecht

Je denkt nu wellicht: dat klinkt alleraardigst, maar hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de camper die ik huur bij jullie bedrijf? Wij kunnen je verzekeren, ook dat zit wel snor! Wij leveren uitsluitend nieuwe of jonge kampeerbussen van de meest betrouwbare merken. In de praktijk betekent dit onder meer dat onze wagens:

  • Bijzonder efficiënt zijn ingericht en daardoor ruim en compact tegelijk zijn
  • Worden geleverd met een uitgebreide inventaris
  • Beschikken over moderne snufjes
  • Door ons worden voorzien van uitstekend onderhoud
  • Uitbreidbaar zijn met allerlei mogelijke opties (tuinstoelen bijvoorbeeld)!

Een camper huren vanuit Utrecht? Kies voor OKé Camper Verhuur!

De boodschap zal ongetwijfeld helder zijn: het huren van een uitstekende luxe camper in Utrecht doet je bij ons! Kunnen wij je blij maken met meer informatie over onze producten en tarieven? Wij horen het graag van je! Je bereikt ons via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl. Een camper zorgeloos huren in Utrecht, daarvoor moet je bij ons verhuurbedrijf zijn!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Utrecht? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Veel vakantieganger gingen jou voor dus huur ook een camper in Utrecht bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven