showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Drenthe

Camperverhuur Drenthe

Een camper huren in Drenthe? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de nieuwste van de nieuwste campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ook voor last minuten camper huren bent u bij ons aan het juiste adres. Een camper huren in Drenthe? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Drenthe? OKé Camper Verhuur!

Wilt u een camper huren vanuit Drenthe? Kies dan voor een kampeerbus van OKé Camper Verhuur. Onze campers zijn ruim, voorzien van alle gemakken en uiterst comfortabel. Dit is ook niet zo vreemd. Wij verhuren namelijk alleen de nieuwste modellen. Prachtig luxe vormgegeven kampeerwagens, die voldoen aan de allernieuwste eisen en wensen op het gebied van functionaliteit, techniek en veiligheid. Bij ons kunt u prima terecht om uw ideale camper te huren. U bent van harte welkom bij ons!

Een kampeerbus voor een ideale vakantie

Misschien gaat u uw vakantie vieren in het buitenland. Of wellicht wilt u Nederland verkennen en er met een kampeerwagen op uit trekken. Voor iedereen uit Drenthe die zijn of haar vakantie vol vrijheid wil kunnen vieren, is een camper huren de ideale oplossing. U heeft alles bij de hand, kunt gaan en staan waar u wilt. Bent u uitgekeken op de ene plek? Dan rijdt u gewoon door naar de volgende. Ideaal toch? Steeds meer mensen weten de campervakantie te waarderen. Daarom biedt OKé Camper Verhuur kwalitatief hoogwaardige nieuwe campers om te huren. Dus wilt u een camper huren vanuit Drenthe dan bent u van harte welkom bij OKé Camper Verhuur.

Een nachtje langer op de ene plek, korter op de andere? Dat kan gerust. U bepaalt het vanuit uw mobiele vakantieverblijf. Hoe heerlijk is het niet als u deze mooie reis met uw gezin kunt doorbrengen? Bij OKé Camper Verhuur is dat mogelijk voor concurrerende tarieven.

Campers van OKé Camper Verhuur

Maar wat maakt onze motorhomes zo prettig? Wij leggen het graag voor u uit. Wij verhuren enkel de nieuwste modellen. Deze beschikken over een moderne en ingenieuze inrichting. Deze is makkelijk te reinigen, bevat geen gevaarlijke scherpe hoekjes en is ruim opgezet. Hierdoor heeft uw gezin voldoende ruimte, kunnen de kinderen zich niet bezeren en mochten zij met modderige voeten naar binnen lopen, dan is dit ook zo weer opgeruimd. Deze voordelen in een notendop:

 • Veilig qua design
 • Ruim van binnen
 • Compact van buiten
 • Makkelijk te reinigen
 • Ligt stabiel op de weg

Camper huren in Drenthe? Kom langs bij OKé Camper Verhuur!

Interesse in onze campers? Maak dan snel een afspraak via telefoonnummer 0641 668115 . Of mail naar info@okecamperverhuur.nl. Want bij ons kunt die ideale camper huren waarmee u met uw gezin heerlijk op vakantie kunt!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur

  Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Drenthe bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.