OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Drenthe

Camperverhuur Drenthe

Een camper huren in Drenthe? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de campers zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ook voor last minuten camper huren ben je bij ons aan het juiste adres. Een camper huren in Drenthe? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Drenthe? Bel: 0641 668115

Camper huren in Drenthe? OKé Camper Verhuur!

Wil je een camper huren vanuit Drenthe? Kies dan voor een camper van OKé Camper Verhuur. Onze campers zijn ruim, voorzien van alle gemakken en uiterst comfortabel. Dit is ook niet zo vreemd. Wij verhuren namelijk alleen de nieuwste modellen. Prachtig luxe vormgegeven kampeerwagens, die voldoen aan de allernieuwste eisen en wensen op het gebied van functionaliteit, techniek en veiligheid. Bij ons kun je prima terecht om jouw ideale camper te huren. Je bent van harte welkom bij ons!

Een kampeerbus voor een ideale vakantie

Misschien ga je jouw vakantie vieren in het buitenland. Of wellicht wil je Nederland verkennen en er met een kampeerwagen op uit trekken. Voor iedereen uit Drenthe die zijn of haar vakantie vol vrijheid wil kunnen vieren, is een camper huren de ideale oplossing. Je hebt alles bij de hand, kunt gaan en staan waar je wilt. Ben je uitgekeken op de ene plek? Dan rij je gewoon door naar de volgende. Ideaal toch? Steeds meer mensen weten de campervakantie te waarderen. Daarom biedt OKé Camper Verhuur kwalitatief hoogwaardige nieuwe campers om te huren. Dus wil je een camper huren vanuit Drenthe dan ben je van harte welkom bij OKé Camper Verhuur.

Een nachtje langer op de ene plek, korter op de andere? Dat kan gerust. Je bepaalt het vanuit jouw mobiele vakantieverblijf. Hoe heerlijk is het niet als je deze mooie reis met je gezin kunt doorbrengen? Bij OKé Camper Verhuur is dat mogelijk voor concurrerende tarieven.

Campers van OKé Camper Verhuur

Maar wat maakt onze motorhomes zo prettig? Wij leggen het graag voor je uit. Wij verhuren enkel de nieuwste modellen. Deze beschikken over een moderne en ingenieuze inrichting. Deze is makkelijk te reinigen, bevat geen gevaarlijke scherpe hoekjes en is ruim opgezet. Hierdoor heeft jouw gezin voldoende ruimte, kunnen de kinderen zich niet bezeren en mochten zij met modderige voeten naar binnen lopen, dan is dit ook zo weer opgeruimd. Deze voordelen in een notendop:

  • Veilig qua design
  • Ruim van binnen
  • Compact van buiten
  • Makkelijk te reinigen
  • Ligt stabiel op de weg

Camper huren in Drenthe? Kom langs bij OKé Camper Verhuur!

Interesse in onze campers? Maak dan snel een afspraak via telefoonnummer 0641 668115 . Of mail naar info@okecamperverhuur.nl. Want bij ons kun je die ideale camper huren waarmee je met je gezin heerlijk op vakantie kunt!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Drenthe? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Veel vakantiegangers gingen jou al voor dus huur ook een camper in Drenthe bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven