OKé Camper Verhuur

  • Voordelig geprijsd
  • Goede service
  • Uitgebreide instructie
  • Jonge campers
  • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Noord Holland

Camperverhuur Noord Holland

Een camper huren in Noord Holland? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de motorhome zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Noord Holland? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Noord Holland? Bel: 0641 668115

Camper huren Noord-Holland? OKé Camper Verhuur!

Wil je een camper huren in Noord-Holland? En zoek je een luxe camper of wil je er last minute eentje huren? Dan bent je bij OKé Camper verhuur aan het juiste adres. Het is namelijk niet zonder reden dat vakanties met een buscamper nog altijd veel populariteit genieten. Een kampeerbus kun je beschouwen als een mobiele vakantiewoning die garant staat voor groot gebruiksgemak en ongeëvenaarde flexibiliteit. En dat is al helemaal het geval als je ervoor kiest er eentje te huren bij OKé Camper Verhuur! We vertellen je hieronder graag waarom. Maar laten we eerst eens even kort stilstaan bij enkele voordelen van een huurconstructie ten opzichte van kopen.

Een luxe camper huren, financieel lekker voordelig!

Een camper huren is in de meeste gevallen een stuk voordeliger dan er een te kopen. Denk maar eens aan de vaak torenhoge aanschafprijs die je bespaart. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de telkens weer terugkerende stallingskosten. Maar een kampeerwagen huren is ook om andere redenen verstandig. Je hebt vast weleens een grote aankoop gedaan waar je achteraf spijt van had. Omdat je deze toch niet zo vaak nodig had als je dacht. Door een camper te huren wordt in Noord-Holland een dergelijk scenario voorkomen!

De beste prijs-kwaliteitverhouding kampeerwagens in Noord Holland

Hoewel verhuur in veel gevallen voordeliger is dan kopen, wil je ook bij huren in Noord-Holland niet zomaar in zee gaan met de eerste de beste aanbieder van campers. Gelukkig gaat het huren bij ons van een nieuwe tijdelijke camper in Noord-Holland gepaard met een aantal belangrijke zekerheden. Bijvoorbeeld dat wij gedegen advies bieden over de kampeerbus die het beste past bij jouw reisgezelschap en type vakantie. Maar vooral ook dat je de beschikking krijgt over een nieuwe of jonge kampeerauto die aan al jouw eisen voldoet. Kijk maar eens mee naar de eigenschappen van onze mobilhomes. Deze zijn stuk voor stuk:

  • Ruim en compact tegelijk, dankzij een efficiënte inrichting
  • Voorzien van luxe moderne technologieën
  • Uitstekend onderhouden en volledig in lijn met alle veiligheidseisen
  • Voorzien van een volledige inventaris
  • Uit te breiden met extra opties (zoals tuinstoelen)!

Een kampeerbus huren in Noord-Holland? Bezoek, bel of mail ons!

Wil je ook de beschikking krijgen over een meer dan uitstekende camper in Noord-Holland? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom! Of wil je eerst thuis in Noord-Holland wat meer informatie ontvangen over ons assortiment? Onze kundige en klantvriendelijke medewerkers staan ook telefonisch of via de mail maar al te graag voor je klaar. Je kunt ze bereiken via 0641 668115 of info@okecamperverhuur.nl. Een camper huren in Noord-Holland doe je vanzelfsprekend bij OKé Camper Verhuur!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Noord Holland? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Noord-Holland bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over kampeerauto's welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven