showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper huren Limburg

Camperverhuur Limburg

Een camper huren in Limburg? Dan bent u bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben de nieuwste van de nieuwste campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de mobilhome(s) zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Camper huren in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Wilt u graag een luxe camper huren in Limburg? Maak dan eens een afspraak met OKé Camper Verhuur. Op onze website kunt u voorbeelden bekijken zodat u een keuze kunt maken voor het huren van uw kampeerbus. Ziet u er eentje die geheel aan uw wensen voldoet? Maak dan online uw reservering of kom een bezoekje brengen aan onze showroom zodat u in Limburg ook kunt genieten van een kampeerbus van Oke! Ook wanneer u last minute een camper wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres. Lees op deze pagina verder wat wij voor u in Limburg kunnen betekenen.

Veilige en de beste luxe campers

Een camper huren betekent dat u waarschijnlijk op zoek bent naar een vakantie vol vrijheid. U wilt niet gebonden zijn aan één plek, maar toch alles bij de hand hebben wat u nodig heeft. Kies daarom voor een kwaliteit kampeerauto en kom naar OKé Camper Verhuur. Bij ons vindt u campers van de beste kwaliteit, volledig ingericht met inventaris. Tevens is het mogelijk om voor extra opties te kiezen zoals fietsen. Onze mobilhomes zijn stuk voor stuk gloednieuw en voldoen allemaal aan de geldende veiligheids- en technische eisen. U kunt dus veilig en onbezorgd op vakantie als u een camper gaat huren vanuit Limburg!

Waarom een kampeerauto huren bij OKé Camper Verhuur?

Komt u bij ons een camper huren? Wij zorgen ervoor dat deze in perfecte conditie wordt afgeleverd. Brandschoon, volledig ingericht en gecontroleerd op veiligheid. Hieronder zetten we nog eens voor u op een rij waarom u bij ons verzekerd bent van het beste kampeerwagen verhuur:

 • Wij voeren enkel kwalitatief hoogwaardige merken
 • Gloednieuwe en luxe motorhomes
 • Ook voor deskundig advies en tips voor uw vakantie
 • Tegen scherpe huurtarieven
 • Zeer moderne en gebruiksvriendelijke campers, van alle gemakken voorzien!
 • Ook voor last minute camper verhuur!

Graag nodigen wij u uit om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom waar verschillende motorhomes staan. We geven u dan graag een demonstratie en uitleg over onze campers. Tevens bent u dan in de gelegenheid vragen te stellen en samen met ons de beschikbaarheid van de campers voor uw vakantie door te spreken. Uw vakantie is onze zorg en wij doen onze uiterste best te voldoen aan uw wensen.

Op zoek naar Camper verhuur in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Wilt u een bezoekje komen brengen aan onze showroom vol met campers? Of een vraag stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0641 668115 of te mailen naar e-mailadres info@okecamperverhuur.nl. Uw camper huren in Limburg doet u bij OKé Camper Verhuur!

  Meer informatie?  OKé Camper Verhuur

  Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Limburg bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

  Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.