OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijsd
 • Goede service
 • Uitgebreide instructie
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris

Camper huren Limburg

Camperverhuur Limburg

Een camper huren in Limburg? Dan ben je bij OKé Camper Verhuur aan het juiste adres! We hebben prachtige campers die voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. De campers zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de mobilhome(s) zelf komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Een camper huren in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Camper huren Limburg? Bel: 0641 668115

Camper huren in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Wil je graag een luxe camper huren in Limburg? Maak dan eens een afspraak met OKé Camper Verhuur. Op onze website kun je voorbeelden bekijken zodat je een keuze kunt maken voor het huren van jouw kampeerbus. Zie je er eentje die geheel aan jouw wensen voldoet? Maak dan online jouw reservering of kom een bezoekje brengen aan onze showroom zodat je in Limburg ook kunt genieten van een kampeerbus van Oke! Ook wanneer je last minute een camper wilt huren ben je bij ons aan het juiste adres. Lees op deze pagina verder wat wij voor jou in Limburg kunnen betekenen.

Veilige en de beste luxe campers

Een camper huren betekent dat je waarschijnlijk op zoek bent naar een vakantie vol vrijheid. Je wilt niet gebonden zijn aan één plek, maar toch alles bij de hand hebben. Kies daarom voor een kwaliteit kampeerauto en kom naar OKé Camper Verhuur. Bij ons vind je campers van de beste kwaliteit, volledig ingericht met inventaris. Tevens is het mogelijk om voor extra opties te kiezen zoals tuinstoelen. Onze mobilhomes zijn stuk voor stuk gloednieuw en voldoen allemaal aan de geldende veiligheids- en technische eisen. Je kunt dus veilig en onbezorgd op vakantie als je een camper gaat huren vanuit Limburg!

Waarom een kampeerauto huren bij OKé Camper Verhuur?

Kom je bij ons een camper huren? Wij zorgen ervoor dat deze in perfecte conditie wordt afgeleverd. Brandschoon, volledig ingericht en gecontroleerd op veiligheid. Hieronder zetten we nog eens voor jou op een rij waarom je bij ons verzekerd bent van het beste kampeerwagen verhuur:

 • Wij voeren enkel kwalitatief hoogwaardige merken
 • Gloednieuwe en luxe motorhomes
 • Ook voor deskundig advies en tips voor uw vakantie
 • Tegen scherpe huurtarieven
 • Zeer moderne en gebruiksvriendelijke campers, van alle gemakken voorzien
 • Ook voor last minute camper verhuur!

Graag nodigen wij je uit om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom waar verschillende motorhomes staan. We geven je dan graag een demonstratie en uitleg over onze campers. Tevens ben je dan in de gelegenheid vragen te stellen en samen met ons de beschikbaarheid van de campers voor jouw vakantie door te spreken. Jouw vakantie is onze zorg en wij doen onze uiterste best te voldoen aan jouw wensen.

Op zoek naar Camper verhuur in Limburg? OKé Camper Verhuur!

Wil je een bezoekje komen brengen aan onze showroom vol met campers? Of een vraag stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0641 668115 of te mailen naar e-mailadres info@okecamperverhuur.nl. Jouw camper huren in Limburg doe je bij OKé Camper Verhuur!

arrow

Meer informatie?

Camper huren Limburg? Bel: 0641 668115

OKé Camper Verhuur

Ga veel vakantieganger voor en huur ook een camper in Limburg bij OKé Camper Verhuur! Wij beschikken over campers welke het nieuwste van het nieuwste zijn op de hedendaagse markt. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort. Wel zo prettig!

Wij hanteren betaalbare huurprijzen voor onze campers, vanaf minimaal 1 week. We maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen. Kijk hier voor meer informatie over de modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Scroll naar boven