Camper Groepsreis 2018 Portugal

Eindelijk is het dan zo ver. In maart 2018 gaan we op pad naar Portugal en keren na 1 maand met een mooi bruin kleurtje en uitgerust weer terug in Nederland. Tijdens deze prachtige reis komen we langs de mooiste plekjes van de westkust van Frankrijk, Noord-Spanje en Midden- en Noord-Portugal.

Enkele hoogtepunten zijn:

  • de krijtrotsen van Normandië
  • Omaha Beach (D-day)
  • het unieke Mont Saint Michel
  • château Rothschild voor de beste wijnen
  • de heiligdommen van Lourdes
  • de schitterende oude stad Porto
  • het mooie Bordeaux
  • het schilderachtige Gent
  • en vele rustiek dorpjes, haventjes en prachtige stranden.

Onze ambassadeur Roel zorgt dat je van een onbekommerde reis geniet. Voor al jouw vragen en wensen is hij onderweg jouw aanspreekpunt. Alle campings zijn door ons geboekt en betaald en staan garant voor een bijzondere vakantie. En wil je op excursie? Roel zorgt dat deze wordt geregeld. Start en finish is in Middelharnis.

Hoe ga je met ons mee?

We bieden twee verschillende mogelijkheden:

Je kunt bij ons een camper huren. Onze campers zijn jong (bouwjaar 2017) en voorzien van alle gemakken, waaronder een volledige keukenuitrusting en inventaris en uitgebreide camper navigatie. Uiteraard zijn onze campers all risks verzekerd.

Of je kunt mee met jouw eigen camper.

Wie gaan er mee?

Om de reis persoonlijk en intiem te houden gaan we op pad met maximaal 5 campers van OKé Camper Verhuur en 5 eigen campers. De totale groep bestaat dan in principe uit maximaal 20 personen (2 per camper). Op deze manier blijft de reis persoonlijk maar is er wel de gezelligheid van een beperkte groep. Vrijheid, blijheid dus.

Wat kost deze mooie reis?

Reis je met jouw eigen camper en ben je met 2 personen? Dan kost deze trip je slechts € 790 per persoon.

Huur je een camper bij ons en ben je met 2 personen? Dan rekenen wij voor deze onvergetelijke reis slechts € 1.990 per persoon. Daarnaast rekenen wij € 1.000 borg. Deze ontvang je na de reis retour als je de camper ongeschonden weer inlevert.

Alle camperplaatsen onderweg zijn inbegrepen en Roel verzorgt zo nu en dan een borrel en/of een BBQ.

De kosten onderweg, zoals tol, brandstof ed. zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je zelf voor een reisverzekering te zorgen.

Bent je geïnteresseerd?

Alsjeu mee wilt op deze reis dan verzoeken wij je ons een email bericht te sturen met jouw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer). Je krijgt dan een bevestiging en een factuur voor de aanbetaling van € 500 (eigen camper) of € 1.000 (voor een huurcamper). Drie weken voor vertrek ontvang je dan nog een factuur voor het restant bedrag.

Ongeveer een maand voor vertrek organiseren wij een gezellige informatie avond. Je ontvangt dan alle informatie over de reis en kun je kennismaken met de andere deelnemers en natuurlijk met Roel (onze ambassadeur).

Tot slot.

Uiteraard gaat deze reis alleen door bij voldoende deelname. Mocht de reis niet doorgaan dan ontvang je natuurlijk jouw aanbetaling terug.

Gezien de grote belangstelling voor onze groepsreizen adviseren wij je niet te wachten tot de informatie avond. Je loopt dan het risico dat de reis volgeboekt is.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht aan Guus op guus@okecamperverhuur.nl of bel hem op 0641 668115.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Scroll naar boven