showroom camperverhuur

OKé Camper Verhuur

 • Voordelig geprijst
 • Goede service
 • Jonge campers
 • Uitgebreide basis inventaris
 • 1.500km per week vrij

Camper Groepsreis 2018 Portugal

Camper Groepsreis 2018 Portugal

Eindelijk is het dan zo ver. In maart 2018 gaan we op pad naar Portugal en keren na 1 maand met een mooi bruin kleurtje en uitgerust weer terug in Nederland. Tijdens deze prachtige reis komen we langs de mooiste plekjes van de westkust van Frankrijk, Noord-Spanje en Midden- en Noord-Portugal.

Enkele hoogtepunten zijn:

 • de krijtrotsen van Normandië
 • Omaha Beach (D-day)
 • het unieke Mont Saint Michel
 • château Rothschild voor de beste wijnen
 • de heiligdommen van Lourdes
 • de schitterende oude stad Porto
 • het mooie Bordeaux
 • het schilderachtige Gent
 • en vele rustiek dorpjes, haventjes en prachtige stranden.

Onze ambassadeur Roel zorgt dat u van een onbekommerde reis geniet. Voor al uw vragen en wensen is hij onderweg uw aanspreekpunt. Alle campings zijn door ons geboekt en betaald en staan garant voor een bijzondere vakantie. En wilt u op excursie? Roel zorgt dat deze wordt geregeld. Start en finish is in Middelharnis.

Hoe gaat u met ons mee?

We bieden twee verschillende mogelijkheden:

U kunt bij ons een camper huren. Onze campers zijn nieuw (bouwjaar 2017) en voorzien van alle gemakken, waaronder een volledige keukenuitrusting en inventaris en uitgebreide camper navigatie. Uiteraard zijn onze campers all risks verzekerd.

Of u kunt mee met uw eigen camper.

Wie gaan er mee?

Om de reis persoonlijk en intiem te houden gaan we op pad met maximaal 5 campers van OKé Camper Verhuur en 5 eigen campers. De totale groep bestaat dan in principe uit maximaal 20 personen (2 per camper). Op deze manier blijft de reis persoonlijk maar is er wel de gezelligheid van een beperkte groep. Vrijheid, blijheid dus.

Wat kost deze mooie reis?

Reist u met uw eigen camper en bent u met 2 personen? Dan kost deze trip u slechts € 790 per persoon.

Huurt u een camper bij ons en bent u met 2 personen? Dan rekenen wij u voor deze onvergetelijke reis slechts € 1.990 per persoon. Daarnaast rekenen wij € 1.000 borg. Deze ontvangt u na de reis retour als u de camper ongeschonden weer inlevert.

Alle camperplaatsen onderweg zijn inbegrepen en Roel verzorgt zo nu en dan een borrel en/of een BBQ.

De kosten onderweg, zoals tol, brandstof ed. zijn voor eigen rekening. Wij adviseren u zelf voor een reisverzekering te zorgen.

Bent u geïnteresseerd?

Als u mee wilt op deze reis dan verzoeken wij u ons een email bericht te sturen met uw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer). U krijgt dan een bevestiging en een factuur voor de aanbetaling van € 500 (eigen camper) of € 1.000 (voor een huurcamper). Drie weken voor vertrek ontvangt u dan nog een factuur voor het restant bedrag.

Ongeveer een maand voor vertrek organiseren wij een gezellige informatie avond. U ontvangt dan alle informatie over de reis en kunt u kennismaken met de andere deelnemers en natuurlijk met Roel (onze ambassadeur).

Tot slot.

Uiteraard gaat deze reis alleen door bij voldoende deelname. Mocht de reis niet doorgaan dan ontvangt u natuurlijk uw aanbetaling terug.

Gezien de grote belangstelling voor onze groepsreizen adviseren wij u niet te wachten tot de informatie avond. U loopt dan het risico dat de reis volgeboekt is.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht aan Guus op guus@okecamperverhuur.nl of bel hem op 0641 668115.

Wij hebben er zin in. U ook?